Uudisrakentaminen ja huoneistoremontit laadukkaasti Helsingistä

Ota yhteyttä!

STP-Rako Oy tarjoaa uudisrakentamista ja huoneistoremontteja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä kattavan valikoiman palveluita, ammattitaitoiset tekijät ja korkealaatuisen lopputuloksen. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi varten!

Rakennuspalvelu

Palveluihimme kuuluvat monipuolinen korjausrakentaminen, uudisrakentaminen ja erikoisrakentaminen. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä mitä erilaisimmissa rakennus- ja saneeraushankkeissa.

 

Vuosien varrella olemme toteuttaneet projekteja leikkimökistä aina 300 m2:n kokoiseen eläinlääkäriasemaan saakka – ja kaikkea siltä väliltä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennusprojektiisi – saat meiltä tarjouksen nopealla aikataululla!

Yhteystiedot

Huoneistoremontit

Huoneistosaneeraus kannattaa toteuttaa kokeneen yrityksen kanssa, jolle on syntynyt ajan saatossa käsitys siitä, mitä kaikkea remontti edellyttää: mitä pitää tehdä ennen varsinaisten töiden aloittamista, miten työt järjestetään optimaalisesti ja miten tavaravirrat hoidetaan, jottei työmaa seiso missään vaiheessa. Meiltä saat kokeneet tekijät, jotka toteuttavat remontteja jo yli 30 vuoden kokemuksella. Kokemuksemme on laajaa ja kattaa remontoinnin eri osa-alueet.

Ota yhteyttä

Konsultointi

Rakentamisen ja remontoimisen lisäksi neuvomme ja tuemme rakennushankkeisiin ryhtyviä. Annamme konsultointiapua ennen rakennushankkeiden käynnistämistä varsinkin pienten asunto-osakeyhtiöiden hallituksille. Neuvomme, miten hanke kannattaa toteuttaa, laadimme tarjousasiakirjat ja kilpailutamme urakoitsijat.

 

Yhtiöllämme on tarvittavat sertifikaatit ja kuulumme VastuuGroupin Luotettaviin Kumppaneihin. Olemme AAA-luokiteltuja ja meillä on kattavat vakuutukset OP Pohjolasta.

Kysy lisätietoja

Kumppaniverkostomme

Vuosien kuluessa meille on muodostunut kattava kumppaniverkosto, johon on liittynyt sisustus-, rakenne- ja LVIS-suunnittelijoita, sähkö- ja putkiliikkeitä, homekoirayrityksiä, sisäilmainsinöörejä, sisäilman korjaajia ja kaivinkoneyrittäjiä. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita projekteja kumppaneidemme kanssa. Verkostomme avulla viemme sinunkin urakkasi kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä